Corona

Zijn wij gewoon open?

Net zo lang totdat de overheid het ons verbiedt, zijn wij open. We kunnen onze klanten niet in de kou laten staan en zullen alles doen wat in onze macht ligt om u te helpen. Wel moeten wij aan uw en onze gezondheid denken.

Voorwaarden om uw en onze gezondheid te waarborgen.

Ons personeel is geinstrueerd om meerdere malen per dag de deurbel, deurklinken, PIN automaat en toiletten te ontsmetten. Ons personeel zal afstand houden en zal u ook niet middels een handdruk condoleren. Wij zullen de afscheidsruimtes relatief veel ventileren, daardoor kan het iets koeler zijn.

Wij zijn terughoudend met koffie of andere consumpties en wanneer wij iets overhandigen zetten wij dit bij u in de omgeving neer, u zult dit dan zelf even moeten aanpakken. Dit geldt ook voor de as, urnen, pootafdrukken enz.

Uiteraard gaan wij er vanuit dat wanneer u verkouden bent, koorts of luchtweg klachten heeft, u NIET bij ons langskomt en ook niet aan ons vraagt om bij u langs te komen. Het is heel belangrijk om hierover eerlijk en open met elkaar te communiceren. Gelieve dan telefonisch contact op te nemen, zodat we met u kunnen kijken hoe we het samen oplossen.

Gezien de drukte en de invloed die Corona op ons personeel heeft c.q. kan hebben, kunnen wachttijden totdat u de as van uw huisdier weer op kunt halen langer zijn dan dat u van ons gewend bent. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft.

Verder gelden de volgende afspraken:

  • vraagt u bij binnenkomst om ontsmettingsmiddel, wij zorgen dan dat u uw handen kunt ontsmetten
  • wij accepteren geen kas geld meer, alleen PIN of Credit Card betalingen!
  • neemt u uw eigen pen mee wanneer u ons bezoekt?
  • indien u een huisdier bij ons brengt, zullen wij uw vragen om het huisdier op een baar te leggen. Pas wanneer u zelf afstand neemt, zullen wij het huisdier overnemen.
  • dat geldt ook wanneer wij bij u thuis een huisdier ophalen; ook dan zullen we op een juiste wijze overdragen, waarbij het extra moeilijk is omdat het niet altijd mogelijk is een huisdier alleen te tillen. Geeft u vooraf aan wanneer alleen tillen niet mogelijk is; we treden dan met u in overleg en zullen dan proberen met twee personen te komen (25,– euro extra kosten). Dit zal dan wel gepland moeten worden.
  • bij het brengen van een huisdier, het afscheidnemen en het ophalen van de as is ons dringende verzoek om uw aanwezigheid te beperken tot maar één persoon.
  • wij zijn terughoudend met afspraken om mee naar de oven te gaan. Wanneer u dit toch zou willen, is het mogelijk dat we na overleg met u op een Smart Phone zelf een korte beeldopname maken (tegen dezelfde kosten als die gelden om mee naar de oven te gaan). U ontvangt die opname dan later.

Coronavirus en COVID-19 bij dieren

Kunnen uw dieren het ook krijgen? Kunt u uw dier besmetten? Kan uw dier u besmetten? Wat moet u doen, wanneer u in quarantaine zit?

Meer informatie? Klik hier