Herinneringen 2023

Op deze pagina leest u ervaringen van 2023. Door de grote hoeveelheid herinneringen die zijn geplaatst hebben wij op een andere pagina de eerdere herinneringen gebundeld, klik hier om de eerdere herinneringen te bekijken.

Plaats uw eigen herinnering


Timon ♡ 13-09-2007 | † 30-08-2023

Lieve timon, toen je bij ons kwam als kitten bleek dat je geboren was op m’n opa’s verjaardag en mn schoonbroer sterfdag en jaar dat was al toevallig.je was nog geen half jaar oud toen je zware blaasgruis kreeg tot zware operatie toe incl amputatie van je geslachtsdeeltje.je wou niet eten tot ik kwam toen ging je eten.toen ging t tijdje goed tot op een dierendag werd je hondenmaatje jody ingeslapen(zware ad en kanker) jij overleefde t op een haartje na die dag ook ivb blaasgruis.daarna ben je echt aan me blijven plakken letterlijk en figuurlijk waar k was was jij ook…lieve timon je mocht net geen 16 jaar worden dat zou je morgen geworden zijn.we missen je ik je hondenvriendjes djomano en hugo en je broer bumba en vriendinnetjes maika en malaika.30 augustus ben je in m’n armen heel rustig gaan slapen heel rustig je was dement en woog nog maar 2.8kg wat echt weinig was.hoop dat je nu bij mijn vader bent(overleden 24-3-2022) en de andere dieren waar je mee kan spelen.lieve timon je blijft voor altijd mama poesj dat heb k je beloofd.je broer heeft aan je urn geroken en is nu rustiger…


♡ Chef

Lieve chef wat missen we jouw, het verdriet en de pijn zonder jouw hier te zijn. Je hoorde in ons leven lieve jongen nu kijk ik om me heen en zoek je, lieve chef het is nu een week geleden maar chef ik sta ’s morgens op en hoop dat dit een nare droom was en dat je gewoon onderaan de trap ligt te wachten maar chef nu loop ik naar onder en je ligt er niet. Het is zo stil jouw plek op de bank de gedachte dat jij voorgoed ons hier laat, maar strijder geloof me je hebt zo gestreden je gaf nooit op je was mijn grote vriend maar ook mijn maatje. We houden van lieve chef en nu zit je voor altijd in ons hart lieve strijder van ons. De hemel heeft een lieve honden engel erbij en ik kijk omhoog ’s avonds daar straal jij chef als de mooiste ster voor altijd in ons hart heel veel kussen en aaitjes over je hoofdje chef en een pootje van kira voor altijd in ons hart lieve strijder onze chef


Midge, The Muis ♡ 02-01-2009 | † 14-07-2023

Love at first bite.

Dat was onze eerste kennismaking. Van al je broertjes en zusjes, was jij degene die mij had uitgekozen. Geen beweging was veilig, mijnheer had namelijk besloten om zich in mijn kleding vast te bijten.

De vreugde was groot toen je eindelijk thuis was. Geen dag is voorbij gegaan, zonder een dikke glimlach op mijn gezicht. O zo trots dat ik jou hondemama mag zijn.

We hebben samen op onze urenlange wandelingen de buurt onveilig gemaakt. Tijdens een van deze wandelingen, had jij besloten om eens lekker te gaan picknicken. Hier heb jij je bijnaam The Muis gekregen. De schrik van de muizenpopulatie, maar een O zo lekkere snack. Van de mededeling  24 uur, geen geknuffel en kusjes. Heb jij je weinig van aangetrokken.

Zo kan ik uren doorblijven gaan over het ene na het andere avontuur……..

Het is erg STIL Muis……Geen Sous-Chef Meer naast mijn zijde tijdens het koken. Ga eens uit de weg, ga ergens anders liggen . Jaja…het is bijna klaar, het is nog te warm om op te eten. Het ongeduldige pootje dat dan op mijn voet ruste. Ik hoorde je dan al denken, mens schiet eens op, ik heb honger.

Tijdens het tuinieren geen missende plantenpotjes, planten die opeens een geheel nieuw plekje hadden gekregen.

Vaak heb ik gemopperd. Niet omdat je iets had  uitgevreten, maar je lag weer eens op de verkeerde plek. Jouw gezichtsuitdrukking sprak dan boekdelen. Als ik er niet meer ben, dan mis je me!

Woorden die hun betekenis niet ontkennen.

Laatst zag ik ergens een tekst voorbij komen…..Any woman can be a mother. But it takes someone special to be a Corgi mum. En zo voelt het ook!

Lieve Midge, ik mis je ontzettend. Het was voor mij een hele grote eer om al die mooie jaren samen met jou door het leven te gaan. Samen door dik en dun. Vier poten en twee handen op een mooi buikje Nu jij er niet meer bent, is het enorm wennen aan mijn nieuwe leven. Het ritme van wandelen, op tijd thuis zijn, neem wat lekkers mee. Er is nog wat pasta over……….etc….Zitten er nog steeds diep in gebakken.

De dag dat ik jou de eerste keer zag was een zonovergoten dag met een staal blauwe hemel.

Iedere keer als ik zo een mooie dag beleef Zal ik met, nu veel tranen en een glimlach aan deze dag terug denken. En al die herinneringen weer voorbij komen.

Met volle overtuiging durf ik te zeggen dat wij A MATCH MADE IN HEAVEN zijn.

Ook al ben jij er fysiek niet meer. Zullen wij voor altijd samen zijn!

Rust zacht Lieve Midge.

Jouw super trotse mama.


Dizzy ♡ 15-06-2008 | † 04-09-2023

Lieve Dizzy

Nooit gedacht dat ik zou smelten voor een kat totdat ik jouw beschrijving op de site van het dierenasiel zag. Meteen ben ik jou gaan halen.

En wat was jij een lief katje, er zat geen enkel spatje kwaadheid in jou. 11 Jaar heb ik van jou mogen genieten, wat waren dat mooie jaren met jou waar we veel hebben geknuffeld.

Opeens wou je niet meer eten en drinken. Toen de dierenarts kwam bleek je acuut nierfalen te hebben waardoor we afscheid moesten nemen.

Rust zacht lieve Dizzy, mijn poppelientje ❤️

Ik zal je nooit vergeten.


♡ Guus

Lieve Guus , 3 jaar heb ik je baasje mogen zijn. Je hebt mij in die 3 jaar ongelooflijk veel liefde gegeven. Helaas moest ik je laten gaan. Ik zal je nooit vergeten.


Bentley ♡ 06-08-2011 | † 24-05-2023

Ons liefste meisje. Jou laten gaan was het moeilijkste wat wij ooit hebben moeten doen. Dank je wel voor alle ontelbaar mooie herinneringen. Tot ooit lieve Bennie❤️💫


Biene ♡ 01-06-2008 | † 16-04-2023

Tja, waar moeten wij beginnen. Het leven van deze dame had een slechte start. Nog geen jaar oud en al ingeleverd in het dierenasiel. Het is hier waar ons verhaal start.

Met veel theater heeft Biene het hart van Rolf gestolen.

Na enige tijd kwamen de verborgen talenten van Biene bovendrijven. Gaten graven, de een nog groter en dieper dan de andere. Een prachtige operastem, de autoritten waren altijd een waar genot. Samen met haar broertje Porky, 12,5 jaar lang, de schrik van de buurt.

Een stoere dame die op latere leeftijd een echte knuffel is geworden. Alleen even oppassen voor eventuele Schnapperküsschen, maar met liefde gegeven. ( in de lip bijten )Zo kunnen wij uren doorgaan.

Lieve Tutty….

Het leven is zoveel stiller zonder jou. Je laat een enorm gemis achter. Dank voor al die mooie jaren door dik en dun.

Voor altijd in ons hart en toch ergens ben je iedere dag bij ons.

Rust zacht💕💕💕💕💕


Milou ♡ 24-09-2022 | † 31-07-2023

Ze was zo enorm aanhankelijk naar mijn oudere kater Spinner (15 jaar) Hij leefde helemaal op, maar ik ook.

Ze kwam mij elke ochtend begroeten

De korte tijd dat ze er was heeft ze zich erg geliefd gemaakt.

Lieve Milou , de hemel is een engel rijker.


Barty ♡ 10-07-2008 | † 03-06-2023

Am Samstag den 3 Juni 2023 hat uns Unser Geliebter Kater BARTY verlassen müssen Er war Schwer Erkrankt,aber jetzt ist er im Katzenhimmel und es geht Ihn Hoffentlich gut Er war viel mehr für uns als ein Kater. Er war für uns wie ein Fellkind Es ist für uns ein Großes Glück gewesen das du Dein Leben bei uns verbracht hast So Lieb,Treu und Anhänglich das man es sich nicht vorstellen kann Es gibt keine Worte die Beschreiben können wie wir Dich vermissen Ein Platz in Unseren Herzen hast Du sowieso sicher

Deine Familie

                          Nadine und Alex


Midge ♡ 2009 | † 2023

Midge, een stoere Cardigan Corgi is niet meer. Meer dan 14,5 jaar een trouwe vriend. Je baasjes en heel wat mensen gaan je missen “muis”. Rust zacht.


Ollie loewie ♡ 24-03-2012 | † 26-07-2023

Onze Franse Bull is er niet meer😢 *24-3-2012 + 26-07-2023

Ollie loewie  wat heb je ons vreugde gebracht en wat missen we jou gesnurk en opeens wordt je in Januari ziek We hebben alles eraan gedaan om je beter te laten worden maar vorige week gaf je op.

Het ga je daar boven goed nu ben je weer samen met Gyzmo

Dag vriend we zullen je nooit vergeten ❤


♡ Cutie

Lief klein meisje

Mijn grote liefde

Ik ga je zo erg missen 😔mbedankt voor de 13 mooie jaren.

Nooit ga ik jou vergeten

Ik hou van jou

Rust zacht

Dieren crematorium Parkstad bedankt voor de goede zorgen


Chico ♡ 02-01-2011 | † 03-07-2023

Ozze klinge vrunk ,Chico

We missen jou!

Dank aan crematorium parkstad voor de begeleiding en opvang.

Ons mupje was na 5 daagjes weer thuis en heeft een mooi plekje gekregen.


Bruce ♡ 03-08-2016 | † 13-07-2023

Onze lieve Bruce , wat word je gemist door ons .

Je had zoveel leuke dingen die je deed , geen van onze andere honden deden dat .

Ondanks dat je al 10 maanden ziek was,  ben je nog heel onverwacht gegaan .

Dat maakt het bijna ondraaglijk 😢

Bijna was je jarig en zou je 7 jaar zijn geworden , ik had al vanalles voor je gekocht , want het ging goed met je . Maar helaas mocht het niet zo zijn .

Wij hebben samen gestreden met  de dierenarts

10 maanden , hij noemde jou een Bikkel en dat was je , iedere keer als het heel slecht ging knapte je wonderbaarlijk weer op .

Maar je ziekte heeft toch gewonnen helaas … Wij houden van je voor altijd en eeuwig ❤️


Shady ♡ 16-01-2013 | † 12-07-2023

Lieve shady ☆

Geheel onverwachts hebben we jou moeten laten gaan 10.5 jaar was je maar 😢

Hier waren wij helaas niet op voorbereid maar het was de beste keuze 😢Je had een tumor in de buik en had zowiezo niet meer lang te leven..

Wat was je geliefd bij iedereen maar speciaal bij leentje ( kleindochter) jullie waren 4 handen op 1 buik dikke maatjes vanaf haar geboorte ❤️..

Tijdens het eten kon jij altijd zo schooien maar meestal het geluk dat je ook altijd wat kreeg 🥰Koekjes daar deed je een moord voor 🤣 dat was echt jou favoriete snaq 🥟.

Spring in het veld dat was jij en wat kon je genieten van de 🔆 daar kon je uren in liggen..Weet je koekjesmonster wat word jij gemist hier 😭💫🥀 Zo stil in huis ☆Geen gesnuffeld ☆ Geen knuffel☆Geen natte neus☆ Niks meer van dat maar ik weet dat jij nu over de 🌈 rent zonder pijn en dat jij nu met onze andere hondjes verder gaat ☆ Jigger☆☆Rexje☆☆Zullen nu over jou waken 🐾🥀💫 Jullie zullen en worden nooit vergeten worden 🐾 Het gaat je goed shady ☆Always in are hearts🐾💫🥀🌈😭


Yess ♡ 30-06-2016 | † 09-07-2023

Zo verliefd op Yess. Ze was lomp, eeuwig sta in de weg, kwijlend, eigenzinnig, koppig, stoer, liefdevol, een watje, zachtaardig…onvoorwaardelijke liefde ❤️.

Wat doet het ontzettend pijn jou te moeten missen. Zo plotseling, zo onwerkelijk.

Voor altijd in ons hart❤️


Mecki ♡ 31-01-2010 | † 26-06-2023

Mecki, alias Tasos wurde im September 2019 von Tierschützern in Bulgarien aus schlimmer Situation gerettet und fand am 19.12.2020 seinen Weg zu uns nach Köln. Nur 2 1/2 Jahre konnte er bei uns sein und unseren fünf bulgarischen Katzen, wie auch Mecki vermittelt von der Streunerhilfe.

Am 26.06.2023 mußte er wegen eines Lungenödems eingeschläfert werden.

Mecki macht seinen Platz frei für ein Katzentierchen, das ein Zuhause sucht, so wie er damals.

Ruhe in Frieden, kleiner dicker Ritter!

Ruhe sanft, kleiner Mann. Wir haben uns viel zu kurz gekannt.

Petra Koch, Helmut Borkenhagen und der Rest der Bulgarenbande


Gina ♡ 10-08-2018 | † 06-12-2022

Auf meinem Schoß geboren in unserer Mitte friedlich eingeschlafen. Leider ein viel zu kurzes Leben für einen Seelenhund. Die Beste Begleitung für unsere Enkelin.

Unvergessen mein kleiner Engel, Ruhe in Frieden


Ciara ♡ 30-06-2006 | † 04-07-2023

Lieve Ciara,

De liefde die we van jou hebben gekregen valt met geen pen te beschrijven.

Het gemis wat wij nu ervaren is niet onder woorden te brengen.

Jij stond altijd voor ons klaar, iedere keer als wij binnenkwamen was jij daar.

De pootjes, de kusjes, de knuffels en je lieve blikken. Alles is nu weg en wij komen thuis in een leeg huis. 

Je was ons mupke, onze snoebel, ons mooie meisje en ons scheetje als je sliep

De ochtenden knuffelend in bed, s’avonds chillend op de bank. Wat was jij geliefd en wat gaan wij jou missen.

Een deel van ons is nu weg, maar voor altijd in ons hart.

Je wordt enorm gemist en hoewel de tijd dit zal verminderen, blijven wij toch aan jou denken. Knuffeltjes in ons hoofd, hopend dat ze bij je aankomen..

Wij houden van jou vanaf je eerste dag en blijven dat doen tot onze laatste. Dan gaan wij ons weer zien.

Bedankt dat jij zolang bij ons wilde zijn lieve snoebel.

Rust zacht lieve Ciara

Audrey & Dave


Misty ♡ 24-02-2018 | † 27-06-2023

Mijn lieve lieve Misty je hebt voor eeuwig een heel warm plaatsje in mijn hart 💔. Je had problemen die we maar niet opgelost kregen. Geloof me schat ik heb er alles aan gedaan om je bij me te houden en je een zorgeloos leventje te geven net zoals je (zusje) Spikelientje . Spikelientje is natuurlijk niet je echte zusje maar jullie waren als zusjes met elkaar.  We missen je lieverd en hopen dat je het goed stelt . Papa houd van je


♡ Lady

Vanaf dag1, was onze lady, 24/7bij ons en heeft ze alle lief en leed met ons gedeeld.zo klein als ze ook was, zij kreeg het altijd voor elkaar om je troost te bieden, of weer plezier in het leven te geven.

We waren eigenlijk de drie musketiers, altijd samen op avontuur, maakte niet uit waarheen, altijd samen.

Ze was ons maatje en gevoelsmatig ons lieve kleine kindje.

Zo vroeg te gaan, had je zeker niet verdient, we hebben samen voor je leven gevochten, maar mochten deze strijd niet winnen.

Dankjewel dat jij in ons leven was en mischien wel…………… tot weerziens!


Evy ♡ 31-01-2012 | † 16-06-2023

Toen ik je zag, mijn lieve meid

Zo klein en onbezonnen

Is onze vriendschap, onze klik

Plots heel spontaan begonnen

Ik was zo trots, jij nog zo klein

Wat wilde ik graag je baasje zijn

Jij was zo lief, zo trouw, apart

Ik voelde meteen een sterke kracht

Ik nam je dus vlug mee naar huis

Daar voelde jij je direct al thuis

We lieten familie en vrienden weten

Dat jij vanaf toen Evy zou heten

Je was soms wat onhandig

Klunzig is het juiste woord

Maar dat is precies dat, wat bij jou hoort Alle bezoek wenste jij vrolijk een goede dag Met een natte lik en een harde blaf Moest ik iets kwijt, hoefde ik niemand te bellen Ik kon alles aan jou Evy vertellen Je keek me aan met je trouwe ogen Je hoofdje een beetje opzij gebogen Je oren gespitst, niks ging je mis Dat is toch wat echte liefde is En toen kwam dat verschrikkelijke ogenblik Je bange gehuil, je angstige blik Je kon niet meer, je lichaam zei stop Je hartje hield met kloppen op Dank je Evy voor de mooie jaren Ik zal onze herinneringen bij me dragen Zonder je vrolijkheid is het stil in huis Maar strakjes kom jij gewoon weer thuis Je was een hond, zo lief en apart Je zit voor altijd in mijn hart Rust zacht, we houden van je ❤️❤️❤️❤️❤️❤️je baasjes Jack en Corrie


Danger ♡ 15-02-2007 | † 15-05-2023

Danger was een kleine kerel, een kleine matcho.

Hij had een 2 grote meiden als vriendinnetjes en zei je altijd waar hij heen wou. Zn beste vriend was zn beertje waar hij mee sliep, mee speelde en ook uit de mand gooide als hij boos was. Je bent bij ons gekomen toen je 10 was en wist dat je hartje toen al niet in orde was.

Je bent er toch gelukkig 16 mee geworden en samen nog een fijne tijd hebben gehad.

Lieve Danger zal altijd van je blijven houden.

Rust zacht mijn kleine kerel.


Dotje ♡ 01-08-2014 | † 07-04-2023

Dotje, het is nu een maand geleden dat jij er niet meer bent.

Wat mis ik jouw erg. Jij was een heel lieve poes. Ik mis jouw liefde, jouw kopjes geven, jouw gelik. Jij gaf mij grote steun met jou knuffelen toen mijn partner overleed. Jij hebt een verleden voormij. In 2014 hebben mijn vrouw en ik jouw nog samen gehaald in in Venray.  Jij was in een gastgezin via stichting Katimo. De dag dat ik hoorde dat jij de vervelende Timor had  schrok ik mij erg het was een klap in mijn gezicht.  Ik wilde jou nog redden, maar helaas er was al uitzaaiingen. Ik wilde jouw niet laten lijden en ik moest jouw in laten slapen  De tranen liepen langs mijn wangen. Ik heb 8 jaar van jouw liefde genoten. Nu sta jouw urn naast de urn van mijn vrouw (Mien). Nu ben jij ook bij Mien terug. Ik zal jouw nooit vergeten. Jij leeft voort in mijn hart samen met Mien.

Rust zacht Dotje


Mini  † 28-04-2022

Mein wunderbarer Mini Mini,

nun ist es schon 1 Jahr her, dass ich Dich gehen lassen musste. Es kommt mir vor als, wenn es gestern war. Der Gedanke an Dich lässt mich so unendlich traurig werden, auch wenn ich weiß, dass es Dir jetzt besser geht und Du keine Schmerzen mehr hast.

Du hast so tapfer und mutig gekämpft, doch der Krebs war ein Gegner, den Du nicht besiegen konntest. Ich vermisse Dich so sehr mein Mini Mini und werde Dich immer in meinen Herzen tragen.


Kuky ♡ 17-04-2014 | † 21-04-2023

Kuky! Lieve schat. 🙏🏻

Vanmiddag hebben wij met pijn in ons hart, nadat je enkele dagen ziek bent geweest, voorgoed afscheid van jou moeten nemen. 😪 Het ziek zijn is zo snel gekomen dat jij op een minder leuke manier het einde van het weekend niet gehaald zou hebben.

Wij danken je voor al die mooie jaren wat we met jou mochten beleven.

Mag het je heel goed gaan aan gene zijde.

We zullen je missen,

Lisette en Peter oftewel je vrouwtje en baasje.


Baco ♡ 2013 | † 2023

In 2013 hebben wij je opgehaald bij een asiel in Lommel (B) je was toen 3 maanden.

11 maanden later stierf jou vrouwtje aan een ongeneeslijke ziekte.

Het baasje verhuisde naar Heerlen en kreeg ik een nieuw vrouwtje en een ouder kind.

Al met al heb ik een heerlijk hondenleven gehad.

Wij hebben je laten inslapen omdat je overal uitzaaiingen had.


Willy ♡ 01-10-2009 | † 24-04-2023

Willy

Gestern bekam Willy seine Flügel und ging auf die Reise ins Regenbogenland.

Er war ein so lieber kleiner Kerl.

Er bestand nur aus Liebe, hat nie gekratzt, gebissen oder etwas kaputt gemacht. Das einzige was er wollte, war seine Freiheit und die hab ich ihm gegeben. Er konnte sein Leben so leben wie er es wollte und zeigte mir jeden Tag wie dankbar er dafür war.

Was werde ich ihn vermissen. 

Ich werde dich nie vergessen.

Machs gut mein Willyke.

Ich liebe dich.


♡ T Rex

Dat hij ieders vriend was en dat hij altijd bij de voor deur op me te wachten tot ik weer thuis kwam  Run free me lieve T Rex till we Meet again you are always in my heart  ik mis je zo erg veel er is een grote leegte in mijn hart dat zal zo blijven tot we elkaar weer zien hou zo erg veel van jou het gemis is onbeschrijfelijk  je baasje Tim


Chenna ♡ 14-08-2008 | † 12-04-2023

Plotseling en snel verliet jij ons nadat je bijna niet meer at .Jouw liefde zullen we missen .

Dag lieve Chenna 😻😻


Felix ♡ Sommer 2011 | † 07-03-2023

In schwerer Not kamst Du zur Familie

Wir zwei waren direkt Freunde und später die coolste Wohngemeinschaft der Stadt Jede Person hat Dich sofort ins Herz geschlossen Du warst einfach außergewöhnlich und hast jeden Tag bereichert, egal wie gut oder schlecht er war Leider hat uns der Krebs getrennt. Du bist in meinen Armen eingeschlafen. Ich war bei Dir bis zum letzten Moment auf dieser Welt Ich werde Dich und die wundervolle Zeit mit Dir nie vergessen

Felix wurde am 13. März eingeäschert und am 9. April haben wir ihm die letzte Ehre erwiesen. Ein Bäumchen schmückt sein Plätzchen und es wurde direkt von einer Hummel besucht

Ruhe in Frieden mein Katzer


Zenya ♡ 27-10-2006 | † 02-04-2023

Lieve Zenya,

Na meer dan 16 jaar “ozze sjat” te zijn geweest, hebben we je helaas moeten laten gaan…

Plotselinge openbaring van je verschrikkelijke ziekte leidde ertoe dat we maar kort afscheid hebben kunnen nemen.

Dank dat je ons zo veel plezier en vreugde hebt gegeven.

Veel plezier in de Hemel (want daar hoor je met zekerheid thuis…) met al je hondenvriendjes uit het verleden, je pappa, mamma, broertjes en zusjes. 🐾

Zenya …. We zullen je missen……  XXX Peggy en Paul


Juultje ♡ 30-05-2009 | † 29-03-2023

Onze lieve Juultje is abrupt aan haar einde gekomen door een los lopende hond die haar heeft doodgebeten.

Ze was een hele lieve vrolijke kat die altijd praatjes had.

We missen haar heel erg en zijn erg verdrietig.

Rust zacht lieve Juultje


Moritz  † 20-03-2023

Hallo Moritz

Du warst ein kleines Teufelchen, aber auch eine kleines Engelchen.

Du hast uns viel Freude gemacht und viele Stunden sind wir am Hangeweier spazieren gegangen,sie werden uns fehlen.

Nun bist du von uns gegangen es ist eine schwere Zeit.

Ein Trost war es,das wir dich vom Tierkrematorium zurück bekommen haben. Du bist nun wieder bei uns.


♡ Sammy, Luca, Blacky

Ich habe innerhalb von drei Jahren drei Katzen verloren nämlich Sammy mit fast 19 Jahren, dann Luca mit 18 Jahren und vor 5 Wochen Blacky auch mit knapp 19 Jahren. Ich Trauer sehr um sie! Luca lebte auf der Straße und hat die letzten 18 Monate bei mir ein gutes Zuhause gehabt. Sie hatte einen Schlaganfall und musste von ihren Leiden erlöst werden. Blacky war eine Pflegekatze. Sie sollte 4Monate bei mir sein weil ihre Besitzer auf Weltreise gingen. Ich habe auch sie sehr geliebt. Mein Sammy war schon als kleiner Kater bei mir und er war mein Seelenkater. Als er verstarb wollte ich auch nicht mehr. Diese Trauer ist nicht vergangen und schmerzt noch immer. Ich werde alle niemals vergessen!


Osbourne ♡ 06-04-2015 | † 15-03-2023

Osbourne was gewoon een super geweldige kat, hij word zo gemist door mij en de twee bullen en heel Simpelveld,, iedereen kon hem,, hou van je osbourne,, weet zeker dat je plezier hebt daarboven,, zoveel maatjes ontvangen je daar ❤️


Topsy ♡ 28-09-2012 | † 13-02-2023

Je bent ons allerbeste vriendje, je kwam bij ons omdat mijn nicht je had weg gedaan, daar was ik zo boos om, want je was zo lief en schattig. Je kwam bij ons, en kort daarna was je eerste Kerstmis met ons, en je eerste sneeuw. Er was besloten dat je bij mij zou slapen, want Tommy jouw broertje sliep bij mijn mama en papa, en Blossom jou zusje slaaptekort onder. We werden goede vriendjes, we knuffelde vaak. Ook al bromde je dan nors. De kindjes in de wijk waren je beste vrienden, en ze speelden veel en vaak met jou. Vooral Jazzlyn ons buurmeisje was dol op je. We hebben veel mee gemaakt, maar elke dag met jou was een leuke dag. Tot het einde. Je baasje Jeffrey mist je ongelooflijk veel.


Doesje ♡ 2014 | † 2023

Ons lieve Doesje ..

Je kwam onverwacht in ons leven. Via de schutting van de buren. Uiteindelijk mocht je blijven. Je was mijn maatje en de laatste 8 maanden hebben we na je diagnose heel veel tijd met elkaar besteed. Je genoot ondanks je hartaandoening nog intens elke dag van je lekkere hapjes en geknuffel met mij en Lisa.

Je had geen pijn ..je was moe en op een dag was je aan je laatste beetje toe.

Je was mijn liefste katje mijn baby ..het huis is leeg zonder jou. Ik mis je ❤️ zo

Dankjewel dat jullie zo liefdevol met Doesje zijn omgegaan.


Mogli ♡ 29-06-2012 | † 04-01-2023

Mein Kämpfer,

Nur noch diese OP, dann hätten wir es geschafft.

Doch währenddessen hörte dein Herz einfach auf zu schlagen.

Du hattest soviel Lebensmut, aber dein Herz konnte nicht mehr.

An diesem Tag hast du auch ein Stück meines Herzens mitgenommen.

Mittlerweile habe ich diese tiefe Trauer besser im Griff und ich bleibe stark für dich und kämpfe deinen Kampf weiter ❤️ Genauso hättest du es gewollt.

„ Und die Wahrheit ist,

mein Herz liebt dich weiter,

von Weitem,

ganz leise,

für alles Zeiten!“

In Liebe geschrieben von Mama.

Dein Papa und deine Geschwister vermissen dich sehr und werden dich nie vergessen ❤️Soyke ♡ 26-05-2018 | † 22-02-2023

Lieve kleine Soyke , wij missen jou zo erg. De pijn die baasje , vrouwtje en Yara en Cindy voelen, is niet te beschrijven. Soyke mijn lieve kleine vriendin, met een heel groot hart. 12 weken oud was jij toen jij bij, ons kwam. En pas 4 jaar, oud toen wij jou moesten laten gaan.


Bongo ♡ 10-03-2012 | † 21-02-2023

Onze lieve Bongo was voor ons alles. Hij stond altijd op de eerste plaats. Helaas moesten wij hem met heel veel verdriet laten inslapen. Wij missen hem zo erg. Wat was het toch een geweldige hond. Hij liet ook heel goed merken hoeveel hij van ons hield. Hij beschermde ons ook.

Naar buiten mocht hij heel vaak. Dat deed hij het liefste. Veel wandelen en daarna kreeg hij altijd een beloning van ons. Ook op vakantie of als we ergens op bezoek gingen. Onze Bongo mocht altijd mee. En dat wist hij! Dan stond hij al startklaar.

Wij wilden altijd het beste voor hem doen. Daarom hadden we ook besloten om hem naar het crematorium te brengen.

Nu iets over het crematorium.

Wat zijn de medewerkers van het crematorium toch ongelooflijk behulpzaam en medelevend. Echt geweldig. Ook hoe mooi ze er alles doen. Ze hebben ook een goed luisterend oor en ze doen alles zo goed mogelijk voor je. Mijn petje af hier voor. Als iemand van plan is zijn huisdier hier naar toe te brengen, mensen je krijgt er geen spijt van. ECHT NIET. Wat zijn wij achteraf blij dat we deze keuze voor Bongo hebben gemaakt. We hebben nu een mooie pootafdruk van hem en een asurn.

Bongo. Onze schat rust zacht. We denken elke dag aan jouw. We zullen je nooit meer vergeten. Wij weten zeker dat je nu zegt: Mijn baasje en vrouwtje hebben het beste gedaan. Op de foto kijk je naar de hemel. En zeker weten daar ben je nu.


Kira ♡ 27-06-2010 | † 03-12-2022

Liebe Kira,

mit Tränen in den Augen schreibe ich diese Zeilen…..

Du fehlst uns soooooooo! Es tut noch immer sooooo weh!!!!

Danke für all die Liebe die du uns gegeben hast!!!

Du fehlst überall….

Keiner begrüßt uns an der Tür

Keiner isst die Brotecken

Keiner kuschelt so wie du mit uns, im Bett, auf der Couch oder auf deinem geliebten Teppich Keiner bringt den Fußball oder Schuhe…..

Es ist einfach so furchtbar leer und still ohne dich!

Danke für 12 tolle Jahre mit dir….. wir hätten gerne mehr gehabt, aber wir hoffen das es dir nun hinter dem Regenbogen gut geht und du frei bist.

Irgendwann sehen wir uns wieder!!!!!

Wir vermissen dich so und werden dich nie vergessen!!!!

Danke für die liebevolle Betreuung durch die Mitarbeiter des Crematoriums, sehr einfühlsam , sehr verlässlich!!!

Kim, Ben , Frauchen und Herrchen und auch Pumi und Lilly


Shadow ♡ 16-03-2009 | † 26-01-2023

Lieve Shadow ,

Jouw gemis is echt aanwezig je kwam als puppy bij ons .

Je was 9 jaar toen je ziek werd en met een lieve en bekwame dokter heb jij het zover kunnen redden tot bijna 14 jaartjes Het moment was aangekomen 26 -01-2023  waar je zei met je oogjes het is goed zo .

We missen je pain in the but (geblaf -gedribbeld -voetafdrukjes wat je maakte op de vloer ) Maar danken voor deze mooie liefde wat je gaf ❤️ Ondanks je ziek zijn gaf je veel terug aan ons Het ga je goed boven en bent bij je maatjes


Joker ♡ 19-08-2015 | † 30-01-2023

Mijn best mijn alles

Niks was je teveel je was altijd aan mijn zijde Door weer en wind jij was altijd bij mij Ik ga je missen Run free daar boven mijn maatje Daag jokie


Tigo ♡ 22-06-2014 | † 31-01-2023

Tigo,

“Groot was je liefde

 Groot is het verdriet

 Wat altijd zal blijven

 Zijn de mooie momenten

 Die je achterliet”

Wij gaan jou vreselijk missen.

Jouw streken, jouw boxergedrag, jouw gesnurk, liefde en gezelligheid.

Lieve jongen, bedankt voor alle mooie jaren.

Tigo kreeg een waardig en mooi afscheid in het Dierencrematorium Parkstad.

Medewerkers dank jullie wel.

lieve groet fam. Janssen


Didi ♡ 01-06-2005 | † 30-01-2023

Dankbaar wat zij voor ons heeft betekent, hebben wij van haar afscheid genomen. Zij heeft de unieke leeftijd van 17 jaar en 6 maanden bereikt. Een heel mooie en liefdevolle tijd hebben wij samen met haar mogen doorbrengen.  Zij zeer aanhankelijk, en heel lief, er zat geen kwaad in deze hond. Ook tegen mede kameraden en kinderen was ze uiterst vriendelijk. Er blijven ons heel veel mooie en dierbare herinneringen aan haar. Op gepaste wijze hebben wij in uw huisdierencrematorim ruimschoots de tijd gehad om afscheid van haar te nemen.

Met dank aan team van het crematorium voor de professionele begeleiding.


Max ♡ 21-02-2009 | † 23-01-2023

Lieber Max,

Nach 14 gemeinsamen Jahren mit uns kam am 23.01.2023 für dich die Zeit über die Regenbogenbrücke zu gehen.

Wir danken für die Zeit mit dir, für deine unglaubliche Treue, deinen Schutz und vor allem deine Liebe.

Du wirst immer einen Platz in unseren Herzen haben.

Wir vermissen Dich ………

Danke an das Team Haustierkrematoriums Parkstad für ihr Mitgefühl und dem würdevollen Umgang mit unseren Max.

Familie Schmitz

Ralf & Elke


Misty ♡ 16-07-2018 | † 23-01-2023

Lieve Misty,

Toen ik 16 juli 2018 je 1ste foto zag van je, was ik op slag verliefd.  Ik heb je toen 17 september 2018 gekregen.  Ik moest aan je wennen,  jij ook aan mij. Ik was geen kat gewend.  We gingen van elkaar houden.   Je hebt me veel vreugde gebracht.  Ik deed hele gesprekken voeren tegen je,  jij op jou manier wilde me soms ook dingen duidelijk maken.  Toen ik je heb laten chippen  moest je ook geholpen worden aan navelbreuk.  Je was zo bijzonder, als de zon op je scheen , was je niet meer zwart/ wit, maar kwam bruine kleur naar boven.   Afgelopen vrijdag,  moest ik met je gaan om foto te laten maken.  Oh daar werdt mijn nachtmerrie waar,  waar ik altijd bang voor was,  om je te verliezen. Heb tijd gehad dat dat ik bang was dat je weg liep.  Ik kreeg bij de dokter te horen dat je niet meer te helpen was.   Ik heb je nog mee naar huis kunnen nemen,  die laaste 2.5 dag ongeveer wat we nog samen hebben gehad,  heb ik zoveel van je geleerd. Ondanks dat het misschien 1 dag te veel is geweest ,   ben ik dankbaar dat ik je nog geprobeerd heb om je zo aangenaam mogelijk te maken thuis.   Maandag morgen is de dokter van dierenarts aan huis gekomen en heeft je een spuitje gegeven.  Mijn zoon heeft nog foto’s gemaakt, daar ben ik hem heel dsnkbaar voor.  We zijn tegen 11.30 naar crematorium gegaan, was heel mooi, had dit nog nooit meegemaakt.  Dinsdag middag werdt ik gebeld, dat hij gecremeerd werdt.  Woensdag middag heb ik de as en poot afdruk kunnen gaan halen.   Maandag en ook Dinsdag had ik kaarsjes en bloemen op tafel gezet. Ik heb nou mooi plekje gekrieerd op dressoir.  Dank je wel lieve Misty schat dat je in mijn leven bent gekomen.  Ook is het maar 4.5 jaar geweest.   Ik heb van je genoten.

Rust zacht lieve schat. Xxx

Heel hartelijk bedankt die juffrouw van dierencrematoriumparkstad


Choco ♡ 2009 | † 2023

Lieve Choco,

Dankjewel voor al die mooie herinneringen, en je onverwaardelijke liefde! Door jou hebben wij geleerd hoe ongelooflijk onbaatzuchtig een hond is. Elke dag was je vrolijk, elke dag kwispelend kwam je ons begroeten, jij was nooit boos of verdrietig, je was er altijd voor ons! Je wist ons elke keer weer te troosten  als wij het moeilijk hadden. We gaan je missen vriend, wat een prachtige vriend ben jij. Rust zacht lieve pluizebol.


Sophie ♡ 28-02-2009 | † 13-01-2020

Lieve Soof,

28-04-2009 was een prachtige dag, we mochten je ophalen en prachtig klein pluizebolletje. Je paste in onze handtas zo klein. De eerste dagen piepte je snachts alles bij elkaar en na een paar slapeloze nachten hebben we je bij ons gepakt en sliep je. Maar je werd heel snel groot en het bed werd te klein. Een matras naast mij op de grond werd je slaapplek en daar heb je elke nacht geslapen, tot aan de laatste nacht. Je was het eerste wat ik zag smorgens en het laatste als ik ging slapen en dat is eigenlijk nog zo alleen op een plankje en zonder gesnurk. Hoe vaak ik niet aan je denk. Laatst sneeuwde het en ik dacht wat had Soof dit leuk gevonden, we gingen altijd gelijk naar buiten als het sneeuwde, al was het midden in de nacht. Plastic flesjes was je dol op, je sleurde me over straat als je er een zag wat ik niet altijd even grappig vond :-). Regen je was er dol op, vooral de plassen. En nog altijd mis ik je als ik fruit eet, appel, sinaasappel of meloen je was er dol op, alleen geen druiven en banaan. Ook deze kerst misten we je, geen kadootje voor Sophietje maar je was er bij in ons hart en in de boom. Het afscheid is op een mooie manier gegaan, mede door de lieve mensen van het dierencrematorium. We hebben er een fijn gevoel aan over gehouden. Je bent er al bijna 2 jaar niet meer en inmiddels ben ik gewend dat je er niet meer bent maar het gemis is er niet minder op geworden. Mijn hart is ( nog ) niet geheeld. Mijn lieve mooie meisje: weet dat we altijd aan je denken en je nog steeds heel erg missen! Ons Sophietje!