Herinneringen 2023

Op deze pagina leest u ervaringen van 2023. Door de grote hoeveelheid herinneringen die zijn geplaatst hebben wij op een andere pagina de eerdere herinneringen gebundeld, klik hier om de eerdere herinneringen te bekijken.

Plaats uw eigen herinnering


Max ♡ 21-02-2009 | † 23-01-2023

Lieber Max,

Nach 14 gemeinsamen Jahren mit uns kam am 23.01.2023 für dich die Zeit über die Regenbogenbrücke zu gehen.

Wir danken für die Zeit mit dir, für deine unglaubliche Treue, deinen Schutz und vor allem deine Liebe.

Du wirst immer einen Platz in unseren Herzen haben.

Wir vermissen Dich ………

 

Danke an das Team Haustierkrematoriums Parkstad für ihr Mitgefühl und dem würdevollen Umgang mit unseren Max.

 

Familie Schmitz

Ralf & Elke


Misty ♡ 16-07-2018 | † 23-01-2023

Lieve Misty,

Toen ik 16 juli 2018 je 1ste foto zag van je, was ik op slag verliefd.  Ik heb je toen 17 september 2018 gekregen.  Ik moest aan je wennen,  jij ook aan mij. Ik was geen kat gewend.  We gingen van elkaar houden.   Je hebt me veel vreugde gebracht.  Ik deed hele gesprekken voeren tegen je,  jij op jou manier wilde me soms ook dingen duidelijk maken.  Toen ik je heb laten chippen  moest je ook geholpen worden aan navelbreuk.  Je was zo bijzonder, als de zon op je scheen , was je niet meer zwart/ wit, maar kwam bruine kleur naar boven.   Afgelopen vrijdag,  moest ik met je gaan om foto te laten maken.  Oh daar werdt mijn nachtmerrie waar,  waar ik altijd bang voor was,  om je te verliezen. Heb tijd gehad dat dat ik bang was dat je weg liep.  Ik kreeg bij de dokter te horen dat je niet meer te helpen was.   Ik heb je nog mee naar huis kunnen nemen,  die laaste 2.5 dag ongeveer wat we nog samen hebben gehad,  heb ik zoveel van je geleerd. Ondanks dat het misschien 1 dag te veel is geweest ,   ben ik dankbaar dat ik je nog geprobeerd heb om je zo aangenaam mogelijk te maken thuis.   Maandag morgen is de dokter van dierenarts aan huis gekomen en heeft je een spuitje gegeven.  Mijn zoon heeft nog foto’s gemaakt, daar ben ik hem heel dsnkbaar voor.  We zijn tegen 11.30 naar crematorium gegaan, was heel mooi, had dit nog nooit meegemaakt.  Dinsdag middag werdt ik gebeld, dat hij gecremeerd werdt.  Woensdag middag heb ik de as en poot afdruk kunnen gaan halen.   Maandag en ook Dinsdag had ik kaarsjes en bloemen op tafel gezet. Ik heb nou mooi plekje gekrieerd op dressoir.  Dank je wel lieve Misty schat dat je in mijn leven bent gekomen.  Ook is het maar 4.5 jaar geweest.   Ik heb van je genoten.

Rust zacht lieve schat. Xxx

Heel hartelijk bedankt die juffrouw van dierencrematoriumparkstad


Choco ♡ 2009 | † 2023

Lieve Choco,

Dankjewel voor al die mooie herinneringen, en je onverwaardelijke liefde! Door jou hebben wij geleerd hoe ongelooflijk onbaatzuchtig een hond is. Elke dag was je vrolijk, elke dag kwispelend kwam je ons begroeten, jij was nooit boos of verdrietig, je was er altijd voor ons! Je wist ons elke keer weer te troosten  als wij het moeilijk hadden. We gaan je missen vriend, wat een prachtige vriend ben jij. Rust zacht lieve pluizebol.


Sophie ♡ 28-02-2009 | † 13-01-2020

Lieve Soof,

28-04-2009 was een prachtige dag, we mochten je ophalen en prachtig klein pluizebolletje. Je paste in onze handtas zo klein. De eerste dagen piepte je snachts alles bij elkaar en na een paar slapeloze nachten hebben we je bij ons gepakt en sliep je. Maar je werd heel snel groot en het bed werd te klein. Een matras naast mij op de grond werd je slaapplek en daar heb je elke nacht geslapen, tot aan de laatste nacht. Je was het eerste wat ik zag smorgens en het laatste als ik ging slapen en dat is eigenlijk nog zo alleen op een plankje en zonder gesnurk. Hoe vaak ik niet aan je denk. Laatst sneeuwde het en ik dacht wat had Soof dit leuk gevonden, we gingen altijd gelijk naar buiten als het sneeuwde, al was het midden in de nacht. Plastic flesjes was je dol op, je sleurde me over straat als je er een zag wat ik niet altijd even grappig vond :-). Regen je was er dol op, vooral de plassen. En nog altijd mis ik je als ik fruit eet, appel, sinaasappel of meloen je was er dol op, alleen geen druiven en banaan. Ook deze kerst misten we je, geen kadootje voor Sophietje maar je was er bij in ons hart en in de boom. Het afscheid is op een mooie manier gegaan, mede door de lieve mensen van het dierencrematorium. We hebben er een fijn gevoel aan over gehouden. Je bent er al bijna 2 jaar niet meer en inmiddels ben ik gewend dat je er niet meer bent maar het gemis is er niet minder op geworden. Mijn hart is ( nog ) niet geheeld. Mijn lieve mooie meisje: weet dat we altijd aan je denken en je nog steeds heel erg missen! Ons Sophietje!